Home Προφίλ Προϊόντα Υπηρεσίες R&D Νέα Προϊόντα Ανακοινώσεις Επικοινωνία
   
Ανεμιστήρες
Αερολέβητες
Αερόθερμα
Λέβητες Νερού
Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες
Πύργοι ψύξεως
Ηχοπαγίδες
Στεγνωτήρια - ξηραντήρια
Φίλτρα - Σακόφιλτρα
Κυκλώνες
Ειδικές κατασκευές
 

Αναζήτηση

και πατήστε το ENTER

 

Ηχοπαγίδες :

Οι ηχοπαγίδες της σειράς ATC & ATR αποτελούν εξέληξη πολλών ετών, και ο σχεδιασμός τους ειναι αποτέλεσμα της μακροχρόνιας εμπειρίας στον σχεδιασμό βιομηχανικών εγαταστάσεων ηχοαπορρόφησης σε συνθήκες ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Ο σχεδιασμός τους είναι επικεντρωμένος ιδιαίτερα στην μεγιστοποίηση της ηχοαπορρόφησης, με ταυτόχρονη μέριμνα γιά την ελαχιστοποίηση των παραγόντων εκείνων που συμβάλλουν στην δημιουργία αναγενώμενου θορύβου, που αποτελεί την συνηθισμένη παρενέργεια στην προσπάθεια παρεμβολής ηχοαπορροφητικών συσκευών σε δίκτυα αερισμού και κλιματισμού.

 

Αυτό επιτυγχάνεται με τον σωστό σχεδιασμό. Ετσι αποφεύγεται η δημιουργία τυρβώδους ροής που αποτελεί την κύρια αιτία αναγενώμενου θορύβου, αλλά και αυξημένων τριβών και άρα πτώσεων πίεσης.

 

Επιπλέον τα όρια παροχών γιά κάθε μέγεθος ηχοπαγίδας (όπως δίνονται στούς σχετικούς πίνακες) έχουν οριστεί για ταχύτητα του αέρα εντός της ηχοπαγίδας 7 – 15m3/s γιά τους ίδιους ως άνω λόγους.

 

Οι ελάχιστες πιστοποιημένες αποδόσεις στην μείωση του θορύβου φαίνονται στον πίνακα του εντύπου μας . Οι μετρήσεις έγιναν από το R&D τμήμα μας στο έργαστήριο ήχου μας στο εργοστάσιό μας, και χαρακτηριστικά μεγέθη έχουν πιστοποιηθεί κατα το διεθνές πρώτυπο ISO 140-3 από ανεγνωρισμένο φορέα. Για τα υπόλοιπα μεγέθη του ιδίου τύπου, η επιτυγχανόμενη απόδοση υπολογίζεται με μαθηματικό τρόπο σύμφωνα με το ISO 140-3 με αναγωγή στα πιστοποιημένα μεγέθη.

 

Οι ηχοπαγίδες εκτός των τυποποιημένων μεγεθών που αναφέρονται στούς σχετικούς πίνακες , κατασκευάζονται και σε άλλα μεγέθη και διαφορετικά μήκη , γιά τα οποία το εργοστάσιο δίνει τις αντίστοιχες αποδόσεις σε ηχομείωση.

 

Για πρόσθετη ηχομείωση κατασκευάζονται αναλόγως και του τρόπου εφαρμογής, καμπύλα τμήματα και καλύματα βροχής επίσης ηχομονωμένα αυξάνοντας την ικανότητα ηχομόνωσης κατά 8-10 dB στα 500Hz - 1kHz , και με διαφράγματα με ικανότητα ηχομόνωσης 10–15 dB στο 1kHz αναλόγως του τύπου της μόνωσης τους.

 

Το κελυφος κατασκευάζεται από 100% γαλβανισμένα χαλυβδοελάσματα. Κατ’ειδική απαίτηση κατασκευάζονται και ηχοπαγίδες από ΙΝΟΧ ελάσματα, ή αλουμινίου.




Μοντέλο ''ATC'' κυκλικής διατομής
Εσωτερικά φέρει ομόκεντρα τοποθετημένο κύλινδρικής μορφής διάφραγμα  από διάτρητο  γαλβανιζέ χαλυβδοέλασμα, με γέμισμα ηχοαπορροφητικού υλικού ως άνω. Μπορεί ν...
   
Μοντέλο ''ATR'' ορθογωνικής διατομής
Εντός του κελύφους τοποθετούνται διαφράγματα από διάτρητο γαλβανιζέ χαλυβδοέλασμα, που περιέχει ηχοαπορροφητικό υλικό διαφόρων πυκνοτήτων επενδεδυμένο με υαλού...
   
Ηχοαπορροφητικά στόμια ''AALS''
Τα ηχομονωτικά στόμια AALS (Airfoil Acoustic Louvre Silencers) τοποθετούνται σε ανοίγματα των τοιχείων όπου απαιτείται η είσοδος ή έξοδος αέρα για λόγους εξαερισμού των κτηρίων. Κα...
   
Εργαστήριο ήχου
Το εργοστάσιο, στο πλαίσιο της διαρκούς έρευνας και βελτίωσης των προιόντων της εγκατάστησε το 2009 πρότυπο για την Ελλάδα εργαστήριο μέτρησης ηχοαπορρόφησης και πι...