Home Προφίλ Προϊόντα Υπηρεσίες R&D Νέα Προϊόντα Ανακοινώσεις Επικοινωνία
   
Ανεμιστήρες
Αερολέβητες
Αερόθερμα
Λέβητες Νερού
Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες
Πύργοι ψύξεως
Ηχοπαγίδες
Στεγνωτήρια - ξηραντήρια
Φίλτρα - Σακόφιλτρα
Κυκλώνες
Ειδικές κατασκευές
 

Αναζήτηση

και πατήστε το ENTER

 

Μοντέλο ''AMA''
επιστροφή

Οι αυτόνομες μονάδες αερολεβήτων έμμεσης θέρμανσης της σειράς AMA  έχουν εμφάνιση επίπλου-ντουλάπας και εξασφαλίζουν 100% καθαρό αέρα με την μικρότερη δυνατή κατανάλωση καυσίμου. Ειναι άριστης εμφάνισης, με χαλύβδινο σκελετό και περίβλημα σε πολλές standard αποχρώσεις  ηλεκτροστατικής βαφής, και απομίμησεις ξύλου και δέρματος, ή με περίβλημα 100% ΙΝΟΧ 18/8.

Φέρουν εναλλάκτη ειδικής σχεδίασης, 100% από ανοξείδωτο έλλασμα ΙΝΟΧ304, θερμομόνωση και ηχομόνωση, ανεμιστήρα χαμηλού θορύβου,
3 ταχυτήτων, φίλτρα αέρα αφαιρετά, πλενόμενου τύπου , πίνακα χειρισμού & αυτοματισμού και περσίδες εκτόξευσης τού αέρα, με οριζόντια ρυθμιζόμενα πτερύγια.

Είναι εφοδιασμένοι με αυτόματο καυστήρα πετρελαίου, και χαλύβδινη δεξαμενή πετρελαίου εντός της ντουλάπας, εφοδιασμένη με δείκτη στάθμης, ικανής χωρητικότητας που εξασφαλίζει, σε συνήθης συνθήκες, αυτονομία αρκετών ημερών (5-20 ανάλογα με την χρήση).

Προκειμένου να θερμάνουν γειτονικούς χώρους / δωμάτια, παραδίδονται με κεφαλή με πολλαπλά στόμια γιά να συνδεθούν με αεραγωγούς.

Τα καυσαέρια απορρίπτονται μέσω μικρής πρόσθετης καπνοδόχου στό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας 100% καθαρό αέρα στο χώρο.

Κατεβάστε το σχετικό prospetus σε pdf.

 
 
 ,  ,