Home Προφίλ Προϊόντα Υπηρεσίες R&D Νέα Προϊόντα Ανακοινώσεις Επικοινωνία
   
Ανεμιστήρες
Αερολέβητες
Αερόθερμα
Λέβητες Νερού
Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες
Πύργοι ψύξεως
Ηχοπαγίδες
Στεγνωτήρια - ξηραντήρια
Φίλτρα - Σακόφιλτρα
Κυκλώνες
Ειδικές κατασκευές
 

Αναζήτηση

και πατήστε το ENTER

 

Σταφίδας και φρούτων
επιστροφή

Τα ξηραντήρια σταφίδας είναι σχεδιασμένα ειδικά γιά σταφίδα και έχουν δοκιμαστεί επί 20ετία με άριστα αποτελέσματα που βεβαιώνουν οι πελάτες μας, παράγοντας Α ποιότητας σταφίδα με σημαντικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Η σχεδίαση – η απόδοση

Τα ξηραντήρια σταφίδας σχεδιάστηκαν με στόχο:
Τον έλεγχο των συνθηκών ξήρανσης με όργανα ακριβείας, ώστε να μην απαιτείται η διαρκής παρουσία του χειριστού, και με απλότητα ώστε να μην απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις.
Την ομοιόμορφη κατανομή και κυκλοφορία του αέρα μέσα από όλη την μάζα του προιόντος, με αποτέλεσμα την παραγωγή αρίστης ποιότητος ομοιόμορφου προιόντος.
Τό χαμηλό λειτουργικό κόστος, με την εξοικονόμηση ενέργειας χάρις στους ειδικά σχεδιασμένους εναλλάκτες – καυστήρες εξαιρετικά υψηλού βαθμού απόδοσης .Η κατανάλωση καυσίμου είναι 200-300 γραμμ. ανά κιλό ξηρού προιόντος , ενώ με την προσθήκη εξοικονομητών ενέργειας η κατανάλωση καυσίμου δεν ξεπερνά τα 130-200 γραμμ. ανα κιλό ξηρού προιόντος.

Τα υλικά κατασκευής

 είναι τα καταλληλότερα γιά τις συνθήκες λειτουργίας ήτοι:
Η όλη κατασκευή του ξηραντηρίου είναι χαλύβδυνη γαλβανιζέ ή ανοξείδωτη 18-8, και πλήρως θερμομονωμένη με πάνελς πολυουρεθάνης
Τα τελάρα του προιόντος είναι ειδικής σχεδίασης γιά να είναι ευκολόχρηστα και κατασκευάζονται από ειδικά πλαστικά με πρόσθετα για αντοχή σε θερμοκρασία ή χάλυβα γαλβανιζέ ή ανοξείδωτο 18-8.
Το μέσο θέρμανσης είναι :
Αερολέβητες Mechan ειδικής σχεδίασης ,υψηλότατου βαθμού απόδοσης, που προσφέρονται με αυτόματους καυστήρες για καύση πετρελαίου diesel ή Αερίου LPG ή Φυσικού αερίου. Οι εναλλάκτες θερμότητος είναι ειδικής σχεδίασης αποκλειστικά για ξηραντήρια καρπών και είναι κατασκευασμένοι 100% από ανοξείδωτο χάλυβα 18-8 για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο τρόπος φόρτωσης

μπορεί να είναι:
o Με τελάρα που τοποθετούνται επί οδηγών-συρταριών απ΄ ευθείας στον θάλαμο του ξηραντηρίου,
o Με τελάρα που τοποθετούνται επί καροτσιών.

Το σέβις

Τα ξηραντήρια υποστηρίζονται διαρκώς από ειδικούς στην αποξήρανση μηχανικούς και τεχνικούς με μακρόχρονη εμπειρία αναγνωρισμένους διεθνώς στον τομέα αυτό .

Η τεχνική υποστήριξη σε ανταλλακτικά και σέρβις είναι άμεση και αποτελεσματική, για την συνεχή απροβλημάτιστη λειτουργία του ξηραντηρίου. 

Κατεβάστε το σχετικό έντυπο σε pdf.